Örnek Resim
Eğitim Genel Güncel SonDakika

GGC’DEN AJANSLARA ZİYARET

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Meral Ay ve yönetim kurulu üyeleri, İHA, A.A.,DHA bölge müdürlüklerini ziyaret ettiler Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Meral Ay ve yönetim kurulu üyeleri, İHA, A.A.,DHA bölge müdürlüklerini..

GGC’DEN AJANSLARA ZİYARET

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Meral Ay ve yönetim kurulu üyeleri, İHA, A.A.,DHA bölge müdürlüklerini ziyaret ettiler

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Meral Ay ve yönetim kurulu üyeleri, İHA, A.A.,DHA bölge müdürlüklerini ziyaret ettiler

14 Eylül 2024 tarihinde yapılan kongrede Gaziantep Gazeteciler Cemiyetinin ilk kadın başkanı olarak seçilen Meral Ay ve yönetim kurulu üyeleri göreve başlamasının ardından, Gaziantep’te görev yapan ulusal haber ajanslarının bölge müdürleri ve çalışanları ve yerel gazete sahip ve çalışanlarına yönelik ziyaretlerine devam ediyorlar.

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Meral Ay ve yönetim kurulu üyeleri, İHA Bölge Müdürü Ahmet Orhan Akın’ı ve Çalışanlarını, A.A. Bölge Müdürü Kerem Kocalar ve Çalışanlarını, DHA bölge müdürü Hasan Kırmızıtaş ve Çalışanlarını ziyaret ederek, Gaziantep ve ülke gündemi hakkında görüş alışverişinde bulunulurken Başkan Ay sahada görev yapan muhabirlerin yaşadıkları sorunları not etti. Ahmet Orhan Akın’da ziyaretlerinden dolayı Başkan Ay ve yönetimine teşekkür ederek, her konuda destek vereceklerini söyledi.

Ajanslarla Görüşmelerini tamamlayan GGC Başkan ve Yöneticileri daha sonra Gaziantep 27 gazetesi sahibi Ökkeş Özeşki ve gazete çalışanlarını ziyaret ettiler. Ziyarette Ökkeş Özekşi GGC  yeni  yönetimini  tebrik ederek yeni görevinde başarılar diledi. Daha sonra Yerel gazetelerin sorunları ve Gazetecilerin sorunları hakkında fikir alışverişinde bulundular.

Örnek Resim

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

RADYOSite Sol Sabit
Örnek Resim

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL