Örnek Resim
Genel Güncel Sağlık SonDakika Spor

BFİT SAĞLIKLI YAŞAM MERKEZİ AÇILDI

6 Şubat depremlerinin yıktığı islahiye’de kadınlara spor ve yaşam merkezi olarak hizmet verecek olan Bfit sağlıklı yaşam merkezi açıldı. 6 Şubat depremlerinin yıktığı islahiye’de kadınlara spor ve yaşam merkezi olarak..

BFİT SAĞLIKLI YAŞAM MERKEZİ AÇILDI

6 Şubat depremlerinin yıktığı islahiye’de kadınlara spor ve yaşam merkezi olarak hizmet verecek olan Bfit sağlıklı yaşam merkezi açıldı.

6 Şubat depremlerinin yıktığı islahiye’de kadınlara spor ve yaşam merkezi olarak hizmet verecek olan Bfit sağlıklı yaşam merkezi açıldı.

6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan deprem felaketi sonrasında yıkılan İslahiye’de hayatın normalleşmeye başlaması ile birlikte farklı işletmelerde ticari hayatlarına başlıyorlar. İslahiye’de yaşayan kadınların büyük bir ihtiyacı olan kadınlara yönelik spor ve yaşam merkezi İslahiye’li kadın girişimci  Serpil Kalkan Onaylı tarafından açıldı.

Türkiye’nin Farklı bölgelerinde şubesi bulunan sağlıklı yaşam merkezi B fit’in İslahiye şubesi olarak hizmet verecek kurumun işletmecisi Serpil Kalkan Onaylı açılışta yaptığı konuşmada; 6 Şubat’ta yıkılan ilçemizde hayatın normalleşmesine katkıda bulunmak ve kadınlarımızın spor ve yaşam merkezi olarak hizmet verecek olan Bfit İslahiye şubesini açma fikri oluştuğunda bana en çok destek veren değerli eşim Ali Onaylı’ya,  B fit yönetim kurulu başkanımız  Burcu Topal’a ve buranın kuruluşunda bana destek veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.” Dedi.

Ali Onaylı ise Eşinin aktif ticaret hayatına başlaması noktasında destek verdiğini bundan sonrada desteklerinin devam edeceğini ifade ederek, İslahiye’ye ve bölgemizdeki kadınlarımıza güzel bir merkez  kazandırıldı. Hayırlı uğurlu olsun dedi.

Daha sonra B fit Yönetim Kurulu Başkanı Burcu Topal, İslahiye Şubesi sahibesi Serpil Kalkan Onaylı ve davetliler tarafından açılış kurdelası kesildi.

BFİT NEDİR?

b-fit, 2006 yılında 6 kadının her yaş ve gelir grubundan kadına spor yapma alışkanlığı kazandırarak daha sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürdürmelerini sağlamak amacıyla bir araya gelerek kuruldu.

b-fit’in hisse çoğunluğu Mayıs 2023 itibariyle, markanın Osmaniye Kadirli merkez sahibi Burcu Topal tarafından satın alındı. b-fit’in misyonu ise her yaş grubu ve her gelir seviyesinden kadına spor yapma alışkanlığı kazandırarak kadınların bedensel ve zihinsel gücünü arttırmaya hizmet etmek.

Kadın girişimciliğini desteklemek ve kadınlara istihdam yaratmak yoluyla kadının ekonomik hayattaki gücünü artırmak için çalışan b-fit,  kadınların sosyal etkinlik ve projeler yaparak kendi yaşamları ve çevreleriyle ilgili farkındalıklarının artmasına hizmet ederken kadınların sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürdürmelerini hedefliyor.

b-fit, Türkiye’nin ilk ve en yaygın kadınlara özel spor ve yaşam merkezi markası ve bugün tüm Türkiye’de kadınlara hizmet vermeye devam ediyor.
b-fit, bugüne kadar binden fazla kadına girişimci olma imkanı sağlayarak, 5 binden fazla kadına istihdam yarattı. Bir sosyal girişim olan b-fit; kadın girişimciliğini destekleyerek, kadınlara istihdam yaratarak ekonomik hayattaki güçlerini artırmayı hedefliyor. Bu nedenle franchising sistemiyle büyüyen b-fit markasında francisee’ler kadınlardan oluşuyor.

Örnek Resim

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

RADYOSite Sol Sabit
Örnek Resim

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL