Örnek Resim

İSLAHİYE SİNEKLERE TESLİM BELEDİYELERİ GÖREVE DAVET EDİYORUZ

Ağustos ayının başlaması ile çoğalan karasinek ve Sivrisinekler İslahiye’yi adeta istila ederken, vatandaşlar ise canından bezdi. Ağustos ayı ile birlikte İslahiye’de karasinek ve sivrisinekleri çoğalarak İslahiye’yi İstila etmesi vatandaşları canından..

İSLAHİYE SİNEKLERE TESLİM  BELEDİYELERİ GÖREVE DAVET EDİYORUZ

Ağustos ayının başlaması ile çoğalan karasinek ve Sivrisinekler İslahiye’yi adeta istila ederken, vatandaşlar ise canından bezdi.

Ağustos ayı ile birlikte İslahiye’de karasinek ve sivrisinekleri çoğalarak İslahiye’yi İstila etmesi vatandaşları canından bezdirirken, vatandaşlar sineklerden kurtulmak için yetkililerden yardım bekliyor.

İLAÇLAMA YETERSİZ

İslahiye’de yaz aylarında daha sık ilaçlama yapılması gerekirken ilaçlamanın yetersiz kalması vatandaşları canından bezdiriyor.

İlaçlamanın yetersiz olduğunu söyleyen vatandaşlar, Gaziantep Büyükşehir Belediyesini ve İslahiye İlçe belediyesini göreve davet ederek, hangi belediyenin görev alanı olursa olsun, halk sağlığı kurumların ortak sorumluluğudur ve biran önce çözümlenmelidir şeklinde konuştular.

EKİP YETERSİZ, İLAÇLAR ETKİSİZ

İslahiye merkez ve ilçelerinde ilaçlama yapmak için 3 ayrı ekip oluşturulmuş durumda. İslahiye Merkez ve Kırsal mahalleler dikkate alındığında 3 ekibin ilaçlama işini başarı ile yapması ve ilaçlamayı tamamlaması imkansız bunun için derhal ilaçlama ekibi sayısı arttırılmalı.

İlaçlama yapılan alanlarda ise özellikle sivrisineklerin varlıklarını devam ettirmeleri vatandaşlarda kullanılan ilaçların etkisiz olduğu izlenimini güçlendiriyor.

VATANDAŞ CİBİNLİK VE ÇADIR KURMAYA BAŞLADI

Evleri sineklerin istilasına uğrayan vatandaşlar kaşınmaktan her tarafları yara bere içinde kalınca bu sorunun çözümlenmesi için kendince tedbirler almaya başladı.

Vatandaşlar evlerinde sineklerden korunmak için cibinlik kurmaya ve kamp çadırları kurmaya başladılar.

BELEDİYELERİ GÖREVE DAVET EDİYORUZ

İslahiye’de yaşanan sinek istilasının ortadan kaldırılması ve halk sağlığının korunması için Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve İslahiye Belediye Başkanı Kemal Vural’ı göreve davet ediyoruz.

İlaçlama işi her ne kadar Gaziantep Büyükşehir yetkisinde olsa da İslahiye’de depremden kalan enkazlar ile birlikte hızla üreyen sineklere karşı halkın sağlığını korumak İslahiye belediyesinin de ortak sorumluluğudur. Bunun için İslahiye belediyesi de elini taşın altına koyup çalışmaya destek vermelidir.

Örnek Resim

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

RADYOSite Sol Sabit
Örnek Resim

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL