Örnek Resim

İSLAHİYE FACİASININ BİLİRKİŞİ RAPORU: 6 TRAFİK KURALI İHLALİ VAR!

İslahiye’de meydana gelen ve 9 kişinin hayatını kaybettiği, 11 kişinin yaralandığı feci kazanın bilirkişi raporu ortaya çıktı. Söz konusu raporda, Çimento taşıyan tır’ın  sürücüsünün 6 trafik kuralını ihlal ettiği ve..

İSLAHİYE FACİASININ BİLİRKİŞİ RAPORU: 6 TRAFİK KURALI İHLALİ VAR!

İslahiye’de meydana gelen ve 9 kişinin hayatını kaybettiği, 11 kişinin yaralandığı feci kazanın bilirkişi raporu ortaya çıktı. Söz konusu raporda, Çimento taşıyan tır’ın  sürücüsünün 6 trafik kuralını ihlal ettiği ve azami hız limitini aştığı açıkça belirtildi.

7 Mayıs 2024 tarihinde  İslahiye’de 9 kişinin yaşamını yitirmesine ve 11 kişinin yaralanmasına neden olan feci kazanın bilirkişi raporu kamuoyuna açıklandı.

RAPORDA 6 TRAFİK KURALI İHLALİ VAR!

Kaza sonrası tutuklanan Çimento mikseri şoförü 58 yaşındaki Mehmet Göğüş, kalp, şeker ve tansiyon hastası olduğunu kazayı hatırlamadığını söyleyerek, “Hızım 70-80 kilometreydi. Bir anda gözüm karardı ve gerisini hatırlamıyorum. Rahatsızlandığımı düşünüyorum” diye kendisini savunmuştu.

Tanker şoförünün 6 trafik kuralını ihlal ettiğini açıklayan raporda, beton yüklü aracın sürücüsünün hız limitini aştığı, yoldaki 3 trafik levhasını dikkate almadığı, dikkatsiz, özensiz ve kontrolsüz araç kullandığı, fren izinin ise bulunmadığı belirtildi.

NE OLMUŞTU?

Olay, 7 Mayıs 2024 Salı günü  İslahiye -Hassa kara yolu Ağabeyi mevkiinde yaşanmıştı.

Hatay’ın Hassa ilçesi yönünden Gaziantep’in İslahiye ilçesine giden Mehmet Göğüş yönetimindeki beton tankeri, sürücünün direksiyon kontrolünü yitirmesi neticesinde karşı şeride geçerek İslahiye ilçesinden Hassa ilçesi yönüne hareket eden Latif Örs yönetimindeki okul servisine çarpmıştı.

Feci kazada 9 kişi yaşamını yitirirken, 1’i ağır 11 kişi de yaralanmıştı.

 

Örnek Resim

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

RADYOSite Sol Sabit
Örnek Resim

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL