Örnek Resim
Genel Güncel Siyaset SonDakika

HACER BÜLBÜL KONVOY EŞLİĞİNDE KARŞILANDI

İyi Parti İslahiye Belediye Başkan adayı İslahiye’nin “Topuklu efesi” adaylığının açıklanmasının ardından İslahiye’de 100 araçlık konvoyla karşılandı. İyi Parti İslahiye Belediye Başkan adayı İslahiye’nin “Topuklu efesi” adaylığının açıklanmasının ardından İslahiye’de..

HACER BÜLBÜL KONVOY EŞLİĞİNDE KARŞILANDI

İyi Parti İslahiye Belediye Başkan adayı İslahiye’nin “Topuklu efesi” adaylığının açıklanmasının ardından İslahiye’de 100 araçlık konvoyla karşılandı.

İyi Parti İslahiye Belediye Başkan adayı İslahiye’nin “Topuklu efesi” adaylığının açıklanmasının ardından İslahiye’de 100 araçlık konvoyla karşılandı.

Cumhuriyet Halk Partisinden İslahiye Belediye Başkan aday adayı olan orada kendisine karşı yapılan haksızlık karşısında CHP’den istifa eden Hacer Bülbül, kendisine yapılan aday ol baskıları sonrasında İyi parti İslahiye İlçe Teşkılatı, Gaziantep İl Teşkılatı ile görüşmelerinin ardından İyi Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Mustafa Gürban ile görüştü. Milletvekili Gürban tarafından İyi Parti rozeti takılan Hacer Bülbül daha sonra İyi parti Grup toplantısına katıldı.

İyi Parti Grup toplantısında Konuşan Genel Başkan Meral Akşener, konuşmasının ardından İyi Parti İslahiye Belediye Başkan adayı olarak Hacer Bülbül’ün ismini açıklayarak başarılar diledi.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından parti merkezindeki görüşmelerin ardından Memleketi İslahiye’ye dönen İyi Parti İslahiye Belediye Başkan adayı Hacer Bülbül İslahiye girişinde partililer ve sevenleri tarafından oluşturulan 100 araçlık konvoy eşliğinde coşkulu bir şekilde karşılandı.

İLK ZİYARET BABAOCAĞI ŞIHLAR NAHİYESİNE

İyi Parti İslahiye Belediye Başkan Adayı Hacer Bülbül, İl Başkanı Şerif Başkülekçi, İlçe Başkanı Cemal Korkmaz, Parti Yöneticileri ve sevenleri tarafından oluşturulan 100 araçlık konvoy eşliğinde Baba ocağı Şıhlar nahiyesi (Boğaziçi, Altınüzüm ve Yeşilyurt) bölgesini ziyaret etti.

Şıhlar nahiyesi girişinde Vatandaşların, özellikle kadınların yoğun ilgi gösterdiği Hacer Bülbül vatandaşları selamlayarak destek istedi. Türkçe ve Kürtçe seçmenlere selam veren ve destek isteyen Bülbül ziyarette vatandaşlardan gördüğü ilgi ve alakadan memnun oldu.

SEÇİM STARTINI ŞEHİTLİKTEN VERDİLER

İyi Parti İslahiye Belediye Başkan adayı Hacer Bülbül ve beraberindekiler İslahiye Belediye Başkan adaylığı startını İslahiye deprem şehitleri mezarlığından verdiler.

7 Şubat 2023 tarihinde yaşanan deprem felaketi sonrasında İslahiye’de hayatını kaybeden deprem şehitlerinin mezarını ziyaret eden İyi Parti Başkan adayı Bülbül ve beraberindekiler burada şehitlerin ruhuna Kuran-ı kerim okuyarak fatiha bağışladılar. Şehitliği ziyaret eden şehit ailelerine taziye dileklerinde bulundular.

İyi Parti İslahiye Belediye Başkan adayı Hacer Bülbül, Şehitlerimiz şahit olsunlar. Ben onların emanetlerine sahip çıkmak, İslahiye’yi yeniden inşa ve ihya etmek için bu kutlu yola çıktım.” Dedi.

Örnek Resim

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

RADYOSite Sol Sabit
Örnek Resim

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL