Örnek Resim
Genel Güncel Siyaset SonDakika

CHP GAZİANTEP ADAYI BULAMAZ HALE GELDİ

Ak Parti Gaziantep Eski Milletvekili ve MKYK Üyesi Şamil Tayyar, Ak Partinin kurulmasının ardından  CHP’nin Gaziantep’te aday bulamaz hale geldiğini söyledi. Şamil Tayyar X hesabı üzerinden yaptığı açıklamada; “ Gaziantep…..

CHP GAZİANTEP ADAYI BULAMAZ HALE GELDİ

Ak Parti Gaziantep Eski Milletvekili ve MKYK Üyesi Şamil Tayyar, Ak Partinin kurulmasının ardından  CHP’nin Gaziantep’te aday bulamaz hale geldiğini söyledi.

Şamil Tayyar X hesabı üzerinden yaptığı açıklamada; “ Gaziantep… 1980 öncesi solun kalesi olarak bilinirdi. Celal Doğan’ın 15 yıllık belediye başkanlığı döneminde CHP ile anılır oldu. 2004’de Celal Doğan’ın kaybetmesiyle CHP irtifa kaybetmeye başladı. Merkezi iktidardan sonra yerelde de Ak Parti ile tanışan şehir, sadece hizmet açısından değil, ideolojik olarak da dönüştü.

Bugün CHP büyükşehir adayı bulamaz hale geldi, tek başvuru bile yok. Mustafa Sarıgül gibi popüler ithal adaylardan medet umuyor. Ak Parti oyları ise Türkiye ortalamasının her daim 9/10 puan üzerinde seyrediyor. Bu tablonun aslında model olarak tüm partilerce incelenmesi gerektiğini düşünüyorum. Zira, her parti için çıkarılacak çok ders var. Bugün Ak Parti’nin aday tanıtımı vardı. Yine çok coşkulu ve heyecan doluydu. @fatmaşahin başkanımızın öncülüğündeki tüm adaylarımızı başarılar diliyorum” dedi.

Örnek Resim

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

RADYOSite Sol Sabit
Örnek Resim

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL