İslahiye Belediye Başkanı Kemal Vural’ın girişimleri ile ilçemizde hayata geçecek olan Yayla yolu projesinde çalışmalara başlandı.
İslahiye’nin temiz hava deposu ve akciğeri olan Huzurlu yaylasının yolunun yapılarak yayla turizmine kazandırılmasına yönelik çalışmalara başlandı.
İslahiye Belediye Başkanı Kemal Vural, Kaymakamımız Mustafa ANTEPLİOĞLU ve Tandır Mahallesi Muhtarı Cengizhan KAPLAN ile birlikte yayla turizmi için başlatılan Huzurlu Yaylası yol çalışmasını yerinde inceledik.
Bu güzel eserin ilçemize kazandırılmasında bizden ilgi ve desteklerini esirgemeyen Ak parti Gazianntep eski milletvekilimiz ve MKYK üyemiz Şamil Tayyar ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin’e teşekkür ederim dedi.
FOTO GALERİ
11 gün önceFOTO GALERİ
11 gün önceGÜNDEM
11 gün önceFOTO GALERİ
11 gün önceASAYİŞ
11 gün önceASAYİŞ
13 gün önceASAYİŞ
15 gün önceVeri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.