İslahiye’de Şehit aileleri ve Gaziler ile Gazi ailelerine yönelik olarak iftar yemeği verildi.
İslahiye Kaymakamlığı ve İslahiye Belediye Başkanlığı tarafından İslahiye’deki Şehit aileleri ve Gaziler ile Gazi ailelerine yönelik olarak iftar yemeği verildi.
İslahiye Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen iftar yemeği programına İslahiye Kaymakamı Mustafa Anteplioğlu, Belediye Başkanı Kemal Vural, İlçe Müftüsü Behçet Bilgin, İlçe Emniyet Müdürü Vekili Komiser Hasan Boncuk, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Fatih Kökce, askeri personeller, daire amirleri, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği İslahiye Şube Başkanı Süleyman Yılmaz ile Gaziler, şehit ve gazi yakınları katıldı.
İslahiye Kaymakamı Mustafa Anteploğlu, vatan için şehit olanlara rahmet yakınlarına ve gazilere sağlık diledi. Anteplioğlu, şehitlerin kıymetli aileleri ve kahraman gazilerin daima yanında olduklarını belirtti.

GÜNDEM
21 gün önceASAYİŞ
21 gün önceEKONOMİ
21 gün önceASAYİŞ
21 gün önceASAYİŞ
21 gün önceGENEL
27 gün önceGÜNDEM
27 gün önce
1
İSLAHİYE’NİN GELECEĞİ İLE OYNAMAYIN
3463 kez okundu
2
MEDİCAL POİNT GAZİANTEP HASTANESİ’NDEN GRİP (İNFLUENZA) TEHLİKESİNE KARŞI KRİTİK UYARILAR!
2987 kez okundu
3
TOKİ GARİBAN’IN HAKKINI ZENGİNE PEŞKEŞ Mİ ÇEKMEK İSTİYOR?
2780 kez okundu
4
SAHİPSİZ MEZAR SAHİBİNİ ARIYOR
2734 kez okundu
5
İSLAHİYE ADLİYESİNDE VEDA TÖRENİ DÜZENLENDİ
2429 kez okundu