İslahiye’de Farabi Sağlık meslek lisesinde okuyan öğrenciler ilçedeki yaşlı vatandaşlarla buluşarak onların sağlık kontrollerini yaptılar.
İslahiye’de Farabi Sağlık meslek lisesinde okuyan öğrenciler ilçedeki yaşlı vatandaşlarla buluşarak onların sağlık kontrollerini yaptılar.
İslahiye Farabi Sağlık Meslek lisesi öğrencileri İlçenin merkez mahallelerinden Serinevler mahallesi Toki konutlarında yaşayan yaslı vatandaşları ziyaret ettiler. Ziyarette vatandaşların Tansiyon ve şeker ölçümlerini yapan Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri hastalıklar hakkında bilgi verdiler.
İslahiye Farabi Sağlık Meslek lisesi öğrencilerinin bu çalışmaları ile ilgili açıklama yapan Serinevler Mahallesi Muhtarı Mustafa Yüksel, öğrencilerin bu çalışmalarından dolayı son derece mutlu olduklarını ifade ederek, Mahallede yapılan çalışmadan dolayı teşekkür ettiğini söyledi.

DÜNYA
5 saat önceGENEL
2 gün önceGENEL
2 gün önceASAYİŞ
2 gün önceASAYİŞ
6 gün önceASAYİŞ
6 gün önceASAYİŞ
6 gün önce
1
GAÜN’DE AKADEMİK YÜKSELTME TÖRENİ DÜZENLENDİ
3772 kez okundu
3
ÇOCUKLARA VE YAŞLILARA BİLGİSAYAR KURSU
1931 kez okundu
4
JANDARMADAN GÜVENLİ SÜRÜŞ EĞİTİMİ VE KASK DAĞITIMI
1809 kez okundu
5
TAHİR GÜLEBAK: “YEREL BASIN İLAN YAYINLAYAMIYOR”
1713 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.