İslahiye Kent protokolü İslahiye’deki Organize Sanayi bölgesinde bulunan İşadamları ile iftar yemeğinde bir araya geldiler.
İslahiye Kaymakamımız Mehmet Soylu, Belediye Başkanı Kemal Vural, Ticaret Odası Başkanı Selahattin Türkmen , İslahiye OSB Müdürü Mesut Kamacı, İslahiye Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulunun İftar Programında OSB Yatırımcıları İle Bir Araya Geldi.
İftar programında konuşan İslahiye Belediye Başkanı Kemal Vural, İslahiye Belediyesi olarak İlçenin kalkınması ve gelişmesi için her türlü fedakarlığı yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini, ifade ederek, İkinci organize sanayi bölgemizin faaliyete geçmesi ile birlikte İslahiye’li gençler iş için ilçe dışına gitmek zorunda kalmayacak tam tersine, islahiye dışardan göç alan bir ilçe haline gelecektir dedi.
FOTO GALERİ
4 gün önceFOTO GALERİ
5 gün önceGÜNDEM
5 gün önceFOTO GALERİ
5 gün önceASAYİŞ
5 gün önceASAYİŞ
7 gün önceASAYİŞ
8 gün önceVeri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.