İslahiye Kaymakamlığı ve İslahiye’deki 9 Akaryakıt istasyonu işletmecisi ile yapılan işbirliği sonrasında İslahiye’de kask takan motorsiklet sürücülerine % 5 akaryakıt indirimi hayata geçirildi.
Motosiklet kazalarında yaralanmaların ve ölümlerin önüne geçmek için kask takan motosiklet sürücülerinin, indirimli yakıt almaları amacıyla İslahiye Kaymakamı Mehmet Soylu başkanlığında ilçedeki 9 akaryakıt işletmesi sahibi bir araya gelerek almış oldukları ortak karar uygulanmaya başladı.
Projenin tanıtımı için İslahiye’de Türkiye petrollerinde yapılan tanıtım toplantısına İslahiye Kaymakamı Mehmet Soylu, İlçe Emniyet ve Jandarma komutanlığı ekipleri katıldılar. Daha sonra Kaymakam soylu ve beraberindekiler pompa başına geçerek akaryakıt almaya gelen motorsiklet sürücüleri ile sohbet ettiler. Ve Kask takan sürücülere pompa fiyatları üzerinden % 5 indirim uygulanırken, kask takmayan sürücüye ise trafik ekipleri tarafından ceza yazıldı.

ASAYİŞ
12 saat önceASAYİŞ
12 saat önceASAYİŞ
13 saat önceFOTO GALERİ
13 saat önceGENEL
13 saat önceASAYİŞ
13 saat önceASAYİŞ
14 saat önce
1
İSLAHİYE’DE KADIN CİNAYETİ
4545 kez okundu
2
İSLAHİYE’NİN GELECEĞİ İLE OYNAMAYIN
4386 kez okundu
3
MEDİCAL POİNT GAZİANTEP HASTANESİ’NDEN GRİP (İNFLUENZA) TEHLİKESİNE KARŞI KRİTİK UYARILAR!
3862 kez okundu
4
GAÜN’DE AKADEMİK YÜKSELTME TÖRENİ DÜZENLENDİ
3670 kez okundu
5
SAHİPSİZ MEZAR SAHİBİNİ ARIYOR
3630 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.