İslahiye’de zabıta ekipleri, pide fırınları ve ekmek fabrikalarında tartı ve gramaj denetimi yaptı.
İslahiye’de zabıta ekipleri, pide fırınları ve ekmek fabrikalarında tartı ve gramaj denetimi yaptı. Denetimlerde hijyen, temizlik ve iş yeri ruhsatları da kontrol edildi. Denetimlerin periyodik olarak devam edeceği belirtildi.
İslahiye’de, zabıta ekipleri ekmek fabrikaları ile pide fırınlarında tartı ve gramaj denetimi yaptı.
Ekipler, ilçede faaliyet gösteren pide ve somun ekmek fırınlarında hijyen, gramaj ve temizlik denetimi gerçekleştirdi.
Esnafların iş yeri ruhsatlarını da kontrol eden ekipler, çalışanların tırnaklarını da kontrol ederek iş yeri sahiplerine kurallara uymaları konusunda ikazlarda bulundu.
Denetimlerin periyodik olarak devam edeceği bildirildi.
FOTO GALERİ
10 gün önceFOTO GALERİ
10 gün önceGÜNDEM
10 gün önceFOTO GALERİ
10 gün önceASAYİŞ
10 gün önceASAYİŞ
12 gün önceASAYİŞ
14 gün önceVeri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.