Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu’nun (HSYK) Temmuz 2024 Hakimler ve Savcılar Kararnamesiyle İslahiye Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Nurullah Şahin İlçemize gelerek görevine başladı.
Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu’nun (HSYK) Temmuz 2024 tarihli Hakimler ve Savcılar Kararnamesiyle İslahiye Cumhuriyet Başsavcısı Nurettin Güner, Beypazarı Cumhuriyet Başsavcılığına atanırken, İslahiye Cumhuriyet Başsavcılığına ise de Adıyaman Kahta Cumhuriyet Başsavcısı Nurullah Şahin atanmıştı. İslahiye Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Nurullah Şahin İlçemize gelerek görevine başladı.
İslahiye Cumhuriyet Başsavcısı Nurullah Şahin, görev süresi boyunca adalet hizmetinin etkin, hızlı ve tarafsız bir şekilde yerine getirilmesi amacıyla başta emniyet ve jandarma teşkilatı olmak üzere bütün kamu kurumlarıyla işbirliği içerisinde çalışacağını söyledi.
İslahiye’ye gelen başsavcı Nurullah Şahin’in son görev yaptığı Kahta Cumhuriyet Başsavcılığı makamında oldukça güzel hizmetlere imza attığı ve Devlet millet dayanışmasının güzel örneklerini sergilediği, İslahiye’de de Adalet hizmetlerinin etkin, hızlı ve tarafsız bir şekilde kullanılması noktasında reformlara imza atacağına inanıyoruz.
İslahiye Cumhuriyet Başsavcısı Nurullah Şahin, 2016-2019 Yılları arasında Akşehir Cumhuriyet Başsavcılığı, 2019-2022 yılları arasında Ankara Cumhuriyet savcılığı,2022-2024 yılları arasında ise Kahta Cumhuriyet Başsavcılığı görevlerinde bulundu. Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu’nun (HSYK) Temmuz 2024 Hakimler ve Savcılar Kararnamesiyle İslahiye Cumhuriyet Başsavcılığına atandı.
İslahiye Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Nurullah Şahin’e ilçemize hoş geldiniz der, görevinde başarılar dileriz.

GÜNDEM
1 gün önceGENEL
2 gün önceGENEL
2 gün önceGENEL
2 gün önceASAYİŞ
2 gün önceASAYİŞ
2 gün önceASAYİŞ
3 gün önce
1
İSLAHİYE’DE KADIN CİNAYETİ
4825 kez okundu
2
İSLAHİYE’NİN GELECEĞİ İLE OYNAMAYIN
4576 kez okundu
3
MEDİCAL POİNT GAZİANTEP HASTANESİ’NDEN GRİP (İNFLUENZA) TEHLİKESİNE KARŞI KRİTİK UYARILAR!
4047 kez okundu
4
GAÜN’DE AKADEMİK YÜKSELTME TÖRENİ DÜZENLENDİ
3822 kez okundu
5
SAHİPSİZ MEZAR SAHİBİNİ ARIYOR
3814 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.